Обсяг: 0,5 ЄКТС (15 годин)

Курс передбачає формування вмінь і навичок з обробки експериментальних даних та організації системи опрацювання інформації; прогнозування перебігу фізико-механічних і теплофізичних процесів переробки харчової сировини, напівфабрикатів та готової продукції; оцінення якості та прогнозування збереження основних характеристик об’єктів харчових виробництв; засвоєння теоретичних та практичних основ щодо реалізації процесів харчових і переробних виробництв

Викладачі: Паламарчук ігор Павлович, доктор технічних наук, професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК НУБіП України

                  БУРОВА Зінаїда Андріївна, кандидат технічних наук, доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК НУБіП України

Обсяг: 1 ЄКТС